▾ ຄວາມເປັນສ່ວນຕົວ ແລະ ການຍິນຍອມ
ລາຍລະອຽດການໃຊ້ຂໍ້ມູນ.
ເພື່ອຊ່ວຍຕອບຄຳຖາມຂອງທ່ານ, ລະບົບຈະສົ່ງຂໍ້ຄວາມ ແລະ ຂໍ້ມູນທີ່ກ່ຽວຂ້ອງກັບການສົນທະນາຂອງທ່ານໄປຫາຜູ້ໃຫ້ບໍລິການ AI. ທ່ານສາມາດຖອນການຍິນຍອມຂອງທ່ານໄດ້ທຸກເວລາ. ເພື່ອເຫດຜົນດ້ານຄວາມປອດໄພ, ກະລຸນາຫຼີກລ່ຽງການແບ່ງປັນຂໍ້ມູນສ່ວນຕົວ ຫຼື ຂໍ້ມູນລັບ. ທ່ານສາມາດເລືອກທີ່ຈະເປີດໃຊ້ ຫຼື ປິດການບັນທຶກປະຫວັດການສົນທະນາຂອງທ່ານໃນເວັບໄຊທ໌ໄດ້ຕາມຄວາມຕ້ອງການ.
ผู้ดูแลอ่านประวัติได้ เก็บตามระยะเวลาที่ตั้งไว้ 30 วันและลบตามรอบงาน ถอนความยินยอมได้จากเมนูความเป็นส่วนตัว
ຂໍ້ມູນສະໜັບສະໜູນອາດຈະປະກອບມີຊື່, ລິ້ງ ແລະ ຂໍ້ຄວາມສາທາລະນະຂອງໜ້າທີ່ເບິ່ງ. ຢ່າອ່ານເນື້ອໃນບົດຮຽນ.
ຖ້າມີໄຟລ໌ແນບມານຳ, ເອກະສານ ຫຼື ຮູບພາບຈະຖືກສົ່ງໄປຫາຜູ້ໃຫ້ບໍລິການ AI.
ອ່ານນະໂຍບາຍຄວາມເປັນສ່ວນຕົວ.